Published On: mar, Sep 23rd, 2014

136 de apartamente noi pentru braileni. 11 blocuri vor fi inaugurate marti in cartierul Brailita III

Share This
Tags

blocuri brailita IIIPrimarul Municipiului Braila, Aurel Gabriel Simionescu, a inaugurat marti, 23 septembrie ultimele 11 blocuri din Ansamblul Brailita III. Lucrarile de construire au inceput in urma cu patru ani si au fost executate de SC Concas SA Buzau.

Cele 11 blocuri insumeaza 136 de apartamente din care 106 apartamente sunt cu doua camere, iar restul de 30 sunt garsoniere. Blocurile sunt construite in regim P+3. Suprafata utila a unui apartament cu doua camere este de 54.4mp, iar cea a unei garsoniere este de 39 mp.  Fiecare bloc are centrala termica pe scara, apartamentele fiind contorizate separat pentru apa rece si apa calda, energie electrica si gaze. Finisarile realizate constau in tamplarie termopan la exterior, izolatie termica exterioara, lemn interior, gresie, faianta si parchet.  Valoarea investitiei este de 19 655 125 lei.

Contributia Primariei Municipiului Braila este de 1,5 milioane lei, concretizata prin realizarea infrastructurii necesare – canalizare, alimentare cu apa, gaze, energie electrica, realizare alei si drumuri de acces, locuri de parcare, amenajarea spatiului verde, realizarea a doua puncte gospodaresti, locuri de odihna si doua locuri de joaca pentru copii .

Blocuri brailita III 1Finalizarea acestor blocuri reprezinta inca un pas concret in  asigurarea unor locuinte decente pentru tinerii din municipiul Braila. In acelasi timp, reprezinta si un indemn pentru folosirea facilitatilor pe care Guvernul Romaniei le ofera in vederea cumpararii acestor locuinte.

Vom continua demersurile noastre pentru ca in perioada urmatoare, in sistem ANL, ANL Credit Ipotecar sau prin incurajarea investitorilor privati, constructia de locuinte sa continue in Braila, acesta fiind si un semnal pentru dezvoltarea permanenta a  serviciilor publice oferite cetatenilor.

Proaspetii chiriasi vor achita o chirie de 51 lei/luna pentru o garsoniera si 75 lei/luna pentru un apartament cu doua camere.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-