Published On: mie, Aug 13th, 2014

Vizita la CJ, ora 11.30: Biroul lui Nechita inchis, nu era nici macar secretara. Secretarele arestatilor la domiciliu, prezente la datorie

Share This
Tags

Ovidiu NechitaRedactorii Infobraila au incercat in aceasta dimineata sa il contacteze telefonic pe vicepresedintele CJ Braila, Ovidiu Nechita, insa apelurile au fost in zadar.

Crezand ca, cel mai probabil, vicele CJ, viitorul presedinte interimar al institutiei, vorbeste la telefon, ziaristii au sunat la cabinetul acestuia, sperand ca pot lua legatura macar cu secretara, insa si aceasta incercare a fost sortita esecului.

Redactorii Infobraila s-au deplasat la sediul Consiliului Judetean pentru a discuta cu vicepresedintele Nechita, fiind vorba de un subiect arzator pentru angajatii institutiei: neplata salariilor din cauza faptului ca ordonatorul prinicpal de credite, Gheorghe Bunea Stancu, se afla in arest la domiciliu.

Biroul vicepresedintelui liberal al CJ era inchis, iar secretara de negasit. In cautarea secretarul vicelui, redactorii au incercat si birourile presedintelui Stancu si vicepresedintelui Mija, unde secretarele celor doi capi ai administratiei, suspendati din functii, se aflau la datorie.

Secretarul judetului, Nicu Filote, le-a spus redactorilor Infobraila ca "vicepresedintele CJ a fost la sediul institutiei pentru a vedea ordinea de zi a sedintei CJ din 18 august", insa despre plecarea acestuia nu cunoaste nimic.

Filote a incercat si el usa vicelui liberal, observand ca spusele redactorilor erau reale: usa lui Nechita era inchisa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-