Published On: joi, Aug 7th, 2014

VIDEO: Imaginile ridicarii lui Bunea Stancu. Presedintele CJ dus la sediul CJ Braila

stancu dnaSeful CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu a fost ridicat in urma cu cateva minute, de acasa, si dus la sediul DNA Galati. Procuroii DNA au restrictionat accesul in Consiliul Judetean.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) – Serviciul Teritorial Galati efectueaza in aceasta dimineata perchezitii la sediul Consiliului Judetean Braila si la locuinta sefului institutiei, Gheorghe Bunea Stancu, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, in perioada 2009-2010, a unor infractiuni asimilate celor de coruptie, de catre functionari publici, cu functii de conducere in plan local, informeaza DNA intr-un comunicat.

In cursul zilei de 07 august 2014, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate un numar de 4 perchezitii domiciliare in locatii situate in municipiul Braila, din care una este sediul unei institutii publice.

1 stancu dnaJandarmii care au ajuns in aceasta dimineata la casa sefului CJ au vrut sa scoata un berbec din masina pentru a sparge usa. Gheorghe Bunea Stancu se afla in acest moment acasa, masina fiind parcata in fata locuintei.

S-au ridicat de la locuinta lui Bunea Stancu, documente si un calculator cu o imprimanta. Etajul 1 de la Consiliul Judetean Braila este blocat, publicul neavand acces. In fata biroului sefului CJ se afla doi jandarmi iar pe hol au fost scoase documente gasite in biroul lui Stancu.

Acasa la seful CJ s-a prezentat si fostul consilier local Sorin Costin actionar impreuna cu Bunea Stancu la Bursagrirom. Acesta a declarat ca nu cunoaste motivul perchezitiilor.

Vom reveni cu amanunte!

Comentarii

comentariu

About the Author

-