Published On: joi, Aug 7th, 2014

VIDEO: Imaginile aducerii lui Stancu la Consiliul Judetean

stancu dna cjPresedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu a fost ridicat in aceasta dimineata, de acasa, de procurorii DNA, in urma perchezitiilor care au avut loc atat la locuinta acestuia cat si in sediul CJ. Procurorii DNA l-au dus pe Bunea Stancu la Consiliul Judetean, acolo unde se afla si in acest moment.

Procurorii DNA au restrictionat accesul in Consiliul Judetean, Stancu aflandu-se cu acestia in biroul sau.

"Se fac perchezitii. Stancu e in birou cu procurorii. Nu stiu altceva, nu eu am inchis Consiliul Judetean, ei au pus restrictie", a precizat secretarul CJ Braila, Nicu Filote pentru Infobraila.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) – Serviciul Teritorial Galati efectueaza in aceasta dimineata perchezitii la sediul Consiliului Judetean Braila si la locuinta sefului institutiei, Gheorghe Bunea Stancu, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, in perioada 2009-2010, a unor infractiuni asimilate celor de coruptie, de catre functionari publici, cu functii de conducere in plan local, informeaza DNA intr-un comunicat.

In cursul zilei de 07 august 2014, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate un numar de 4 perchezitii domiciliare in locatii situate in municipiul Braila, din care una este sediul unei institutii publice.

Procurorii DNA au ridicat atat de la domiciului acestuia cat si de la sediul CJ mai multe documente dar si un calculator cu o imprimanta.

Vom reveni cu amanunte!

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-