Published On: vin, Aug 1st, 2014

VIDEO Danaila despre existenta gruparilor Varga si Boboc: Sa stiti clar, alaturi de Boboc am inceput!

Share This
Tags

Danaila AlexViceprimarul liberal al municipiului Braila, Alexandru Danaila, a declarat, in exclusivitate pentru Infobraila, ca "nu va exista niciun moment" in care sa aiba pareri diferite fata de cele ale presedintelui PNL Braila, senatorul Catalin Boboc, intrebat fiind daca in filiala exista doua grupari, si anume gruparea Boboc si gruparea Varga.

Dupa anuntarea aliantei PNL-PDL, la nivel local, in cercurile politice se vehiculeaza existenta a doua tabere in PNL, si anume tabara Boboc, care ar sustine ruperea parteneriatului cu PSD pentru guvernarea locala, si tabara Varga, care ar pleda pentru continuarea parteneriatului si pastrarea in functii a viceprimarului Danaila si vicepresedintelui CJ Nechita. Si declaratiile publice ale celor doi lideri liberali, Catalin Boboc si Vasile Varga, sunt usor diferite, in ceea ce priveste alianta cu democrat-liberalii braileni.

Danaila a precizat ca in partid "nu exista tabere", actiunile fiind comune si "hotarate impreuna", insa a lasat sa se inteleaga ca totul ar putea fi o strategie de comunicare.

"Este imposibil ca dumneavoastra, presa, sa aflati strategia unui partid sau modul in care un partid comunica. M-am inscris in partid la cateva luni de zile dupa ce Catalin Boboc era deja inscris. Aveam 24 de ani la momentul respectiv. Nu intelegeam eu mare lucru din politica, mi-a placut proiectul, mi-a placut ca aveam un pupitru de la care imi puteam spune si eu parerile. Eu va spun un lucru si sa il stiti clar! Alaturi de Catalin Boboc am inceput acest proiect si nu va exista niciun moment in care, politic, noi sa avem pareri diferite. Asta ca sa fie clar", a adaugat Alexandru Danaila.

Viceprimarul liberal a spus ca pozitia deputatului PNL Vasile Varga ii este cunoscuta, aceasta fiind "o pozitie exprimata de tot partidul".

Comentarii

comentariu

About the Author