Published On: joi, Aug 7th, 2014

Vicepresedintele CJ Braila, Florin Mija a fost invitat la audieri de procurorii DNA

Florin MijaIn aceasta dimineata, vicepresedintele Consiliului Judetean Braila, Florin Mija a invitat la audieri de catre Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). Acesta se afla in concediu cu familia si a fost rechemat in Braila fiind invitat la audieri de procurorii DNA.

Acesta a facut parte din comisia de licitatie care a incheiat contracte intre CJ Braila si firmele din dosarul presedintelui Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu. 

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) – Serviciul Teritorial Galati efectueaza in aceasta dimineata perchezitii la sediul Consiliului Judetean Braila si la locuinta sefului institutiei, Gheorghe Bunea Stancu, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, in perioada 2009-2010, a unor infractiuni asimilate celor de coruptie, de catre functionari publici, cu functii de conducere in plan local, informeaza DNA intr-un comunicat.

In cursul zilei de 07 august 2014, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate un numar de 4 perchezitii domiciliare in locatii situate in municipiul Braila, din care una este sediul unei institutii publice.

Comentarii

comentariu

About the Author

-