Published On: mar, Aug 19th, 2014

Varga (PNL): Sigur ca suntem in opozitie, suntem cu PDL. Nu e firesc ca viceprimarul si vicele CJ sa-si dea demisia

Share This
Tags

vasile vargaDeputatul PNL Vasile Varga considera ca "nu este firesc" ca cei doi capi liberali ai administratiei locale, viceprimarul Alexandru Danaila si vicepresedintele CJ Ovidiu Nechita, sa-si dea demisia din functii, tinand cont ca "in aceste functii au fost alesi".

"Nu am fost de acord sa-si dea demisia Danaila si Nechita, viceprimarul si vicepresedintele CJ. In Consiliul Local sau Consiliul Judetean nu se face politica, ci politica administrativa. Initiativele primarului si presedintelui CJ sunt strans legate de comunitatea locala. Daca nu suntem de acord cu ele, ne expunem punctul de vedere, si spunem ca nu suntem de acord. Trebuie sa motivam de ce nu suntem de acord. Nu cred ca este firesc ca domnul Danaila sau domnul Nechita sa-si dea demisia. Sunt niste functii care au fost castigate de catre noi. Daca nu erau buni, puteau fi schimbati oricand", a declarat Varga.

Liberalul a mai adaugat faptul ca PSD nu are nevoie de PNL pentru a guverna pe plan local, social-democratii putand trece orice hotarare prin Consiliul Local si Consiliul Judetean, avand, impreuna cu UNPR si PC, mai mult de jumatate din alesii locali. 

"Nu e nicio guvernare, oricand PSD poate trece orice hotarare, fara voturile noastre. Acum suntem cu PDL. Ei (n.r. PSD) si fara noi pot sa treaca orice. Noi facem majoritate cu PSD, cand avem 4 consilieri locali? Suntem in opozitie. Acum suntem cu PDL. Sigur, ca suntem in opozitie. De cand s-a rupt USL suntem in opozitie", a subliniat parlamentarul.

In momentul in care deputatul PDL Alexandru Nazare a conditionat inceperea discutiilor oficiale intre PDL si PNL, la nivel local, de demisia viceprimarului si vicepresedintelui CJ, Vasile Varga a declarat ca este impotriva acestei cerinte.

Comentarii

comentariu

About the Author