Published On: mar, Aug 12th, 2014

Un tanar din Baraganu si-a ucis consateanul

Share This
Tags

ucis in bataie fotoLuni seara, in jurul orelor 20:00, doi consateni din Baraganu s-au luat la bataie dupa ce au baut impreuna, intr-un bar din localitate.

S. Valentin in varsta de 23 de ani l-a lovit pe L. Marian de 41 de ani iar acesta a cazut de pe scaun si s-a lovit cu capul de suprafata de beton a terasei, suferind leziuni care, ulterior au dus la deces.

La fata locului s-a deplasat un echipaj al SAJ Braila insa medicii nu au mai putut face nimic, braileanul fiind declarat decedat.

La orele 21.00, echipa operativa, formata din judiciaristi de la Serviciul de Investigatii Criminale si specialist criminalist, s-a deplasat la fata locului si, sub directa coordonare a procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Braila, a desfasurat cercetari, stabilind urmatoarele:

Corpul victimei a fost transportat la morga Serviciului Judetean de Medicina Legala Braila, pentru efectuarea necropsiei, medicul legist concluzionand ca intre leziunile suferite de victima si deces exista legatura de cauzalitate.

Tanarul de 23 de ani a fost retinut, pentru 24 de ore, in baza ordonantei de retinere emise de procuror, pentru comiterea infractiunii de loviri sau vatamari cauzatoare de moarte.

Marti, 12 august, acesta a fost prezentat instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva, pentru fapta mentionata.

Comentarii

comentariu

About the Author

-