Published On: mar, Aug 26th, 2014

Stancu catre un cameraman: “N-ai 7 ani de acasa!”

Share This
Tags

stancu 4

Stancu a iesit din sala de sedinta a Tribunalului Galati, instanta ramanand in pronuntare.

Stancu le-a spus jurnalistilor, pe holurile Tribunalului Galati, ca nu are nimic de declarat, iar unui cameraman care l-a atins din greseala i-a spus ca nu are cei 7 ani de acasa.

Tribunalul Galati decide marti, 26 august, daca Gheorghe Bunea Stancu va fi arestat preventiv efectiv, ca urmare a solicitarii DNA.

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, a incalcat conditiile arestului la domiciliu, iar procurorii DNA au cerut, in aceasta situatie, arestarea preventiva a lui Stancu, solicitarea fiind inregistrata la Tribunalul Galati, la data de 21 august.

Tribunalul Galati arata intr-un comunicat de presa ca termenul acordat solutionarii propunerii DNA de a inlocui masura arestului la domiciliu cu masura arestarii preventive efective in cazul presedintelui suspendat al CJ Braila – Gheorghe Bunea Stancu, este un termen "legal, real si rezonabil, menit sa contribuie la legala citare a inculpatului".

"Termenul acordat la data de 26.08.2014 este un termen legal, real si rezonabil, menit sa contribuie la legala citare a inculpatului Bunea Stancu, astfel incat acesta, personal sau prin aparator, sa-si poata formula apararile si sa cunoasca in detaliu acuzatiile parchetului din cererea de inlocuire a arestului la domiciliu cu masura arestarii preventive efective.

In cauza s-a acordat un termen scurt, de cateva zile, care nu mai poate fi redus intrucat nu s-ar putea realiza o citare procedurala efectiva a inculpatului. 

Instanta a depus diligente pentru citarea urgenta si legala a inculpatului prin agentul procedural al Tribunalului Braila dar si prin afisare la Consiliul Local, astfel incat acesta sa aiba cunostinta de termenul stabilit pentru judecarea cererii din 26.08.2014, orele 11.00", se arata in comunicatul Tribunalului Galati. 

Comentarii

comentariu

About the Author

-