Published On: joi, Aug 7th, 2014

Sova despre cazul Stancu: Este o actiune justificata

Share This
Tags

Dan-Sova-300x189Purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova, a precizat, joi, referitor la perchezitiile DNA la CJ Braila si la locuinta lui Gheorghe Bunea Stancu, ca orice actiune a autoritatilor este una justificata, el precizand ca Bunea Stancu nu are nimic de ascuns si va arata DNA tot ce doreste sa stie.

“Orice actiune a autoritatilor statului este justificata. Personal am convingerea ca domnul Bunea Stancu nu are nimic de ascuns si ca va arata orice doreste DNA si se vor clarifica lucrurile”, a spus Sova.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) – Serviciul Teritorial Galati efectueaza in aceasta dimineata perchezitii la sediul Consiliului Judetean Braila si la locuinta sefului institutiei, Gheorghe Bunea Stancu, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, in perioada 2009-2010, a unor infractiuni asimilate celor de coruptie, de catre functionari publici, cu functii de conducere in plan local, informeaza DNA intr-un comunicat.

In cursul zilei de 07 august 2014, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate un numar de 4 perchezitii domiciliare in locatii situate in municipiul Braila, din care una este sediul unei institutii publice.

Comentarii

comentariu

About the Author

-