Published On: lun, Aug 11th, 2014

Soferii de maxi-taxi, un pericol pentru pietoni. Septuagenara accidentata in timp ce traversa strada pe trecere

Share This
Tags

accident buzauluiDuminica, in jurul orelor 11.20, un sofer de maxi taxi a accidentat o batrana din Braila care traversa strada pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc pe Soseaua Buzaului in dreptul Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” Braila.

D. Valentin, in varsta de 32 de ani, sofer pe microbuzul numarul 17, a accidentat-o pe D. Tudora in varsta de 77 de ani care traversa strada pe marcaj pietonal.

Conform martorilor microbuzul care se indrepta spre Spitalul Judetean era plin de pasageri, acestia speriindu-se in urma impactului. Martorii au precizat faptul ca soferul avea viteza foarte mare si ca a pus frana insa nu a mai putut evita impactul. De asemenea pe sosea de poate observa urma lasata de frana.

In urma accidentului, braileanca a suferit vatamari corporale grave, fiind transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, unde a primit ingrijiri medicale si a ramas internata.

Conducatorul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, si in cauza a fost intocmit dosar penal  pentru vatamare corporala din culpa.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-