Published On: mie, Aug 6th, 2014

Sexy Braileanca show erotic intr-o discoteca: I-a pipait in zonele intime chiar si pe cei trecuti de varsta a doua

Share This
Tags

sexy braileanca afis showPeste 100 de gorjeni au avut parte sambata seara de un adevarat show erotic. Florina Mihaila, alias Sexy Braileanca, a facut un show de zile mari in weekend la Balesti, o comuna cu 7000 de locuitori, din  judetul Gorj.

Pentru doar 5 lei, localnicii au putut sa o vada pe starleta porno cum se desfasoara fara perdea, mai ales ca braileanca le-a aratat chiar totul, lasandu-se pipaita de cei prezenti.

Cu mic cu mare, satenii s-au inghesuit la poarta discotecii din comuna pentru a o vedea pe braileanca, in toata splendoarea ei. Florina nu a fost admirata numai de tineri, la show participand si batranii satului care s-au holbat toata noaptea la nurii starletei

"Fetita tunata" si-a aratat sanii si s-a unduit lasciv pe muzica, "dand foc" clubului din Balesti, aflat chiar langa Primaria comunei

Cum pretul biletului de intrare in club a fost rezonabil, doar 5 lei, amatorii de senzatii tari s-au stapanit cu greu, unii dintre acestia avand parte de atingerile "divei", care nu s-a dat in laturi de la pipairea zonelor intime ale barbatilor, chiar si a celor trecuti de a doua varsta, care s-au inghesuit sa o vada.

Pentru a se lauda apoi cu cele vazute, martorii show-ului si-au descarcat telefoanele filmand cap-coada dansurile erotice ale Florinei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-