Published On: mar, Aug 5th, 2014

Se organizeaza cursuri pentru persoanele cu dizabilitati

Share This
Tags

anunt recrutare gt infobrailaDirectia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila in parteneriat cu Centrul de Consultanta si Studii Europene Galati si SIDA GROUP SRL Italia anunta recrutarea de persoane,  din urmatoarele categorii de grupuri vulnerabile: Persoanele cu dizabilitati, persoanele de etnie roma, tinerii peste 18 ani care au parasit sistemul de protectie sociala, in grupul tinta al proiectului ,,Evaluarea, formarea si incluziunea pe piata muncii a grupurilor vulnerabile din Judetul Braila”- ID 124424, proiect co-finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investeste in oameni!, ,,Axa prioritara 6 Promovarea incluziunii sociale, Domeniul major de interventie 6.2 . Imbunatatirea accesului si participarii grupurilor vulnerabile pe piata muncii”.

Recrutarea persoanelor de desfasoara la sediul D.G.A.S.P.C. Braila  str. Ghioceilor nr. 8  in vederea participarii la activitati de consiliere/orientare profesionala si la cursuri de calificare gratuite .

Cursuri adresate persoanelor din grupul tinta:

Persoanele cu dizabilitati vor participa la urmatoarele cursuri de calificare: lucrator in comert, lucrator in alimentatie, frizer, floricultor peisagist, camerista, tehnologia informatiei si comunicatiilor.

Persoanele de etnie roma vor participa la urmatoarele cursuri de calificare: agent curatenie cladiri si mijloace de transport, asfaltator, lucrator finisor, tehnologia informatiei si comunicatiilor.

Tinerii peste 18 ani care au parasit sistemul de protectie sociala vor participa la urmatoarele cursuri de calificare: agent curatenie cladiri si mijloace de transport, lucrator finisor, tehnologia informatiei si comunicatiilor.

Cursurile sunt acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscute de Ministerul Educatiei Nationale si de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Vârstnice. La finalul acestor cursuri, persoanele care obtin diploma de calificare primesc subventii de aproximativ 400 lei.

Documente necesare inscrierii:

- carte de identitate in original si copie;

- ultima diploma de studii in original si copie;

- certificatul de nastere in original si copie;

- certificatul de casatorie (daca este cazul) in original si copie;

- documente care atesta apartenenta la grup tinta, dupa caz: certificatul de handicap in original si copie; hotarare/sentinta civila de plasament.

Comentarii

comentariu

About the Author

-