Published On: mie, Aug 20th, 2014

Romania, dubla campioana olimpica la canotaj. Braileanca Alina Ene fara rezultate notabile la JOT

Share This
Tags

stire888_mare_1Echipajele Romaniei de doi rame fara carmaci, atat cel feminin cat si cel masculin au cucerit medaliile de aur la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing 2014.

Echipajul feminin de doi rame fara carmaci format din Denisa Tilvescu si Cristina Georgiana Popescu a avut un incepi slab insa fetele s-au mobilizat excelent pe a doua jumatate, au avut un finis excelent  si castigat cursa pe ultima suta de metri cu timpul 3:37.32, devansandu-le pe adversarele din China si Canada, ocupantele locurilor doi, respectiv trei.

Echipajul format din Gheorghe Dedu si Ciprian Tudosa a cucerit, de asemenea, medalia de aur, în proba similara masculina, cu timpul de 3:11.37 minute. Pe podium au mai urcat echipajele Cehiei (3:12.13) si Turciei (3:12.21).

Prima medalie pentru delegatia Romaniei a fost cucerita, luni, de judoka Stefania Dobre, argint, la categoria 63 de kilograme.

alina_gratiela_eneBraila este reprezentata la JOT de Alina Gratiela Ene care a obtinut pana acum la proba de 800 m liber – loc 26 – cu timpul 9:27.01, iar in proba de 200 m mixt – locul 24.

Romania este reprezentata de 41 de sportivi (23 de fete si 18 baieti), iar dintre acestia zece au participat si la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) de anul trecut, de la Utrecht, de unde opt au revenit în tara cu cel putin o medalie.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-