Published On: Soare, Aug 3rd, 2014

Probe de foc pentru pompierii braileni. Locul II pentru ISU Braila la faza zonala

Share This
Tags

pompieri-concursAnul acesta, Brailei i-a venit din nou randul sa organizeze faza zonala a concursurilor serviciilor profesioniste pentru situatii de urgenta. Astfel, in perioada 30 iulie – 1 august, pe Stadionul Municipal din Braila a avut loc cea de-a treia etapa zonala a concursurilor serviciilor profesioniste pentru situatii de urgenta.

La concurs au participat loturile reprezentative ale Inspectoratelor pentru Situatii de Urgenta din judetele Arges, Galati, Olt, Vaslui, Vrancea si Braila.

Concursurile serviciilor profesioniste pentru situatii de urgenta se organizeaza in fiecare an in perioada iunie – septembrie si au ca obiectiv fundamental dezvoltarea si perfectionarea aptitudinilor si deprinderilor specifice necesare indeplinirii actiunilor de interventie in situatii de urgenta.

Concurentii si-au etalat abilitatile pe parcursul a patru probe: scara de fereastra, realizarea dispozitivului de interventie la motopompa, pista cu obstacole pe 100 m si stafeta 4 x 100 m.

Dupa parcurgerea probelor de concurs clasamentul general a aratat astfel:

Locul I – Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Podul Inalt” al judetului Vaslui;

Locul II – Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Dunarea” al judetului Braila;

Locul III – Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Anghel Saligny” al judetului Arges.

Câstigatorilor li s-au oferit diplome si cupe de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Dunarea ”al judetului Braila

Câstigatorii locurilor I clasati in primii 10 pe tara in urma timpilor de concurs realizati se vor prezenta la etapa nationala care se va desfasura in luna septembrie anul acesta in municipiul Sibiu.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-