Published On: lun, Aug 4th, 2014

Primul turneu de pregatire pentru HC Dunarea. Brailencele vor fi prezente si la Sparkassen Ladies-Cup, din Germania

Share This
Tags

hc dunarea brailaPe 1 august HC Dunarea s-a intors din cantomanentul sustinut la Fundata iar luni au reluat antrenamentele in Sala Polivalenta. Dupa un cantonament dur, in care antrenoarea Alexandrina Soare s-a axat atat pe forta, antrenamente dar si jocuri pe iarba, handbalistele au reintrat la antrenamente in sala.

Vineri si sambata, HC Dunarea va participa la primul turneu de pregatire din aceasta vara. Echipa antrenata de Alexandrina Soare va face deplasarea la Ploiesti acolo unde va intalni, timp de doua zile echipele CSM Ploiesti, HCM Ramnicu Valcea si CSM Slobozia.

Pe 15 august gruparea antrenata de Alexandrina Soare va avea un meci amical in capitala, cu noua echipa a CSM-ului, care in acesta vara s-a intarit puternic, fiind una dintre pretendentele la medaliile de aur.

Dupa meciul de la Bucuresti, HC Dunarea va merge la Valcea acolo unde in perioada 16-17 august va participa la un alt turneu de pregatire.

Ultimul turneu de pregatire va fi in Germania, acolo unde HC Dunarea a fost invitata sa participe in perioada 22-24 august la Sparkassen Ladies-Cup Schmelz, alaturi de echipele Bayer Leverkusen, Thüringer HC, Metz Handball, OGC Nice si Byasen Trondheim, informatie care a fost confirmata de conducerea clubului.

Din pacate brailenii nu le vor vedea pe handbaliste la joc inaintea meciurilor oficiale, la Braila nefiind organizat niciun turneu.

Din lotul celor de la HC Dunarea lipseste in aceasta perioada Gabriela Perianu care se afla cu lotul national la un turneu in Ungaria. Competitia are loc in perioada 8-10 august iar la start vor fi cele doua echipe ale Ungariei, A si B Angola si reprezentativa Romaniei.

De asemenea, mai lipseste in aceasta perioada si Elena Voicu care face parte din locul studentelor care are luni prima partida din cadrul Campionatului Mondial Universitar.

Comentarii

comentariu

About the Author

-