Published On: joi, Aug 7th, 2014

Primarul Aurel Simionescu: Am ajuns in cladire si erau toate birourile sigilate. Stancu e in masura sa va dea raspunsuri

Share This
Tags

simionescuPrimarul Aurel Simionescu a declarat, in urma cu doar cateva minute, in fata Palatului Administrativ, ca nu cunoaste motivul perchezitiilor, insa cand a ajuns in cladire a gasit "birourile sigilate". Intrebat daca crede ca seful CJ se face vinovat de acuzatiile aduse de procurorii DNA, edilul a mentionat ca "Stancu este in masura sa dea raspunsuri".

"Nu stiu de Florin Mija, am vazut la televizor. Erau birourile sigilate. Intrebarea legata de starea de spirit a angajatilor din cladire este una retorica?", a mentionat Simionescu.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) – Serviciul Teritorial Galati au efectuat in aceasta dimineata perchezitii la sediul Consiliului Judetean Braila si la locuinta sefului institutiei, Gheorghe Bunea Stancu, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, in perioada 2009-2010, a unor infractiuni asimilate celor de coruptie, de catre functionari publici, cu functii de conducere in plan local, informeaza DNA intr-un comunicat. De asemenea, la sediul CJ Braila a fost adus si Florin Mija, vicele CJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author