Published On: lun, Aug 25th, 2014

Presedintele FRH, Alexandru Dedu are nevoie urgenta de sange. Doneaza si tu la orice centru de transfuzie din tara!

Share This
Tags

alexandru-deduIn urma cu 9 zile, presedintele Federatiei Romane de Handbal, Alexandru Dedu, a suferit un accident de motocicleta. Tragicul eveniment a avut loc intre Buzau si Ramnicul Sarat.

Presedintele FRH a fost internat in toata aceasta perioada la Terapie Intensiva, la Spitalul Floreasca din Bucuresti, fiind slabit din cauza pierderii mari de sange.

Surse medicale au declarat ca presedintele Federatiei Romane de Handbal a suferit mai multe leziuni la membre si se afla in stare stabila, fiind constient, insa acesta a pierdut foarte mult sange.

Alexandru Dedu are nevoie urgenta de sange. Acesta poate primi sange de la orice persoana. Cei care vor sa vina in ajutorul presedintelui FRH pot dona sange la orice centru de transfuzii din tara.

"Buna ziua. Multumesc celor care mi-au trimis mesaje de încurajare. Starea mea este buna, stabilă si optimista, in condițiile in care mâine dimineata la orele 8:00, intru in operație. Mi s-a spus de către medicul anestezist, ca voi avea nevoie de sânge. Pentru asta, rog pe cei apropiați, dacă se poate, sa o faca mentionand numele meu la centrul de donatie. Multumesc!", a scris Alexandru Dedu pe un site de socializare!

Dupa ce saptamana trecuta acesta a fost supus unei interventi chirurgicale, marti 26 august, presedintele FRH va suferi o noua operatie. Surse medicale au declarat faptul ca, Alexandru Dedu are grave afectiuni la piciorul drept, tibia, gamba si genunchiul fiind distruse, dar si bratul drept.

Presedintele FRH se deplasa cu motocicleta la Roman, acolo unde avea loc prezentarea echipei de handbal feminin, urmand ca apoi sa plece, tot cu motocicleta, la Baia Mare pentru a paticipa la turneul international organizat de campioana Romaniei, cand s-a petrecut accidentul.

Hai si tu si doneaza sange pentru Alexandru Dedu!

Comentarii

comentariu

About the Author

-