Published On: vin, Aug 15th, 2014

PNL vrea majoritate pentru a conduce judetul, cu acordul PDL: Audit intern la CJ si indepartarea functionarilor cu probleme

Share This
Tags

nechita varga boboc orbanPNL se pregateste sa preia fraiele Consiliului Judetean, o directiva venita de la centru, prin vocea lui Ludovic Orban, fiind aceea de a se dispune realizarea unui audit intern in cadrul institutiei.

Orban a declarat, aflat in vizita la Braila, ca primul lucru pe care vicele CJ liberal, Ovidiu Nechita, ar trebui sa il faca in calitate de interimar este dispunerea realizarii unui audit intern la Consiliul Judetean.

"Domnul Nechita sa faca un audit, iar apoi sa indeparteze toti functionarii publici cu probleme, dar mai ales sa pregateasca rectificarea bugetara", a spus Orban.

Liderul PNL a mai adaugat faptul ca liberalii trebuie sa creeze o noua majoritate in Consiliul Judetean, alaturi de PDL, ca sa il mentina pe Nechita in functia de presedinte interimar.

Senatorul Catalin Boboc, presedintele PNL Braila, a precizat ca PDL este de acord cu aceasta strategie, insa cand a fost intrebat daca a avut o discutie cu deputatul democrat-liberal PDL, Alexandru Nazare, Boboc a revenit asupra declaratiei, afirmand ca exista "semnale"in acest sens din tabara PDL.

Comentarii

comentariu

About the Author