Published On: lun, Aug 18th, 2014

Ovidiu Nechita – o tentativa de politruc, un recitator mai ieftin decat o curva batrana!

Share This
Tags

Consilierii judeteni PNL si PDL, dar si independentul Marian Capatana, au parasit sala de sedinte a Consiliului Judetean, in semn de protest fata de decizia majoritatii PSD-UNPR-PP-DD-PNTCD-Silviu Radu de a-i taia atributiile vicepresedintelui CJ, Ovidiu Nechita (PNL), care desi conduce interimar institutia, are doar trei atributii: plata salariilor angajatilor, plata utilitatilor si plata asistentilor maternali. 

Nechita, dupa incheierea sedintei extraordinare a CJ si dupa "o scurta sedinta" in biroul viceprimarului liberal Alexandru Danaila, despre parasirea salii: "A fost o nesincronizare, deci o neintelegere. A fost o neintelegere intre noi, consilierii PNL si cei de la PDL. Nu a fost in semn de protest, a fost o nesincronizare. Suntem de acord cu ce a facut PSD in Consiliul Judetean daca este in avantajul Consiliului".

EDITORIAL

nechita2PSD, laolalta cu ai sai companioni (UNPR, PP-DD, PNTCD, Silviu Radu), l-au tavalit pe Nechita prin propria-i neputinta crasa, l-au izbit in moalele capului, insa tentativa de politruc liberal tot a mai avut putinta de a mai scoate doua-trei vorbe, recitand, usor tulburat, fraze receptate in biroul viceprimarului Danaila.

Dupa ce o mana de consilieri judeteni, doi democrat-liberali, cinci liberali si un independent, au parasit sala in care majoritatea PSD il decapita, aparandu-i cumva onoarea, Nechita si-a dat masura obedientei si incompetentei, aratand ca este un recitator putin mai ieftin decat o curva batrana.

Despre protest, vicele CJ, cu atributii de casier adjunct, a spus limpede jurnalistilor ca a fost "o nesincronizare, o neintelegere intre PNL si PDL" si ca este de acord cu ce a facut PSD, cat timp "este in avantajul Consiliului Judetean".

Bravo, liberale! Esti un mare nimic, o lichea a administratiei, un cotcar las – rodul unui viol politic, "legalizat" drept o mare iubire (la parteneriatul PSD-PNL ma refer!). In limbajul copiilor, orice brailean te poate numi "cutu", intuind ca niciodata n-ai sa poti fii o laba de urs, ci cel mult o laba de om. 

Tristule, da-le o bere la pesedisti pentru ca nu ti-au dat decat atributiile unui casier, ca la cat de supus ai dovedit ca esti, julindu-ti genunchii, auzeai zanganind de catuse inainte sa ii expire lui Stancu arestul la domiciliu. 

Inaptule, le-ai aratat brailenilor ce insemna alternativa "de dreapta" la Stancu, fara ca macar sa tragi foarte mult de hadosenia caracterului tau politic, i-ai scuipat pe cei 8 consilieri judeteni care motivati de ciudata sedinta CJ, condusa de uzatul pesedist Avram, au parasit sala.

Brailenii "de dreapta" vor sa te vada plecat, fii sigur! Plecat din CJ, din partid, si daca esti binevoitor, si din oras. Lasa pupatul de dosuri, nu vezi ca nu iti iese! Tu si cand pleci de langa dos (uri) tot iti misti buzele, probabil din obisnuinta. Dependenta e inabusitoare!

Uita-te la video, fa ochii mari cat cepele, asteapta docil ca PSD sa numeasca un vicepresedinte la CJ si apoi scrie-ti demisia din partid si din Consiliul Judetean. Si inca ceva. Ovidiu Nechita, intre timp "fii un boboc de baiat, caci bataia cu varga doare!".

Alin CRISTEA

Comentarii

comentariu

About the Author