Published On: joi, Aug 7th, 2014

Nu se dezminte! VIDEO Stancu catre mascati, in curtea vilei: Hai, dati-i pe ei la o parte! (n.r. pe ziaristi)

Share This
Tags

Stancu vilaInfobraila a surpins momentul in care presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a parasit domiciliul personal, flancat de mascati, pentru a fi dus cu duba Jandarmeriei la sediul CJ Braila. In momentul in care Bunea Stancu a iesit pe usa vilei, moment in care a vazut armata de ziaristi care il astepta, si le-a spus mascatilor, referindu-se la ziaristi: "Hai, dati-i pe ei la o parte!".

Ziaristii l-au asaltat cu intrebari pe seful Consiliului Judetean, insa acesta nu a dorit sa faca nicio declaratie, urcandu-se in duba Jandarmeriei.

La ora 18.50, presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a parasit sediul CJ, flancat de mascati, urcat in duba Jandarmeriei si dus la DNA Galati, fara sa faca nicio declaratie. Surse din randul anchetatorilor au precizat pentru Infobraila ca pe numele sefului CJ va fi emisa o ordonanta de retinere pentru 24 de ore.

StancuProcurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) – Serviciul Teritorial Galati au efectuat in aceasta dimineata perchezitii la sediul Consiliului Judetean Braila si la locuinta sefului institutiei, Gheorghe Bunea Stancu, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, in perioada 2009-2010, a unor infractiuni asimilate celor de coruptie, de catre functionari publici, cu functii de conducere in plan local, informeaza DNA intr-un comunicat. 

Dupa ce a fost ridicat de la domiciliul sau, Bunea Stancu a fost dus la sediul Consiliului Judetean, unde a ajuns si vicepresedintele CJ, Florin Mija, adus cu duba Jandarmeriei din concediu, de la malul marii. Procurorii au ridicat mai multi saci cu documente de la Consiliul Judetean.

Gheorghe Bunea Stancu, Florin Mija si Nicolae Moisiu -sef Achzitii publice CJ Braila- au fost dusi pentru audieri la sediul DNA Galati, unde urmeaza sa le fie prezentate probele stranse de procurori.

Comentarii

comentariu

About the Author