Published On: mie, Aug 27th, 2014

Nazare, atac subtil la liberali: Arestarea lui Stancu a rezolvat multe probleme. Nu putem invinge decat daca ne sustinem la modul real, nu ireal

Share This
Tags

Alexandru NazareLiderul PDL Braila, deputatul Alexandru Nazare, a anuntat, in fata activului de partid al ACL Braila, dar si a lui Klaus Iohannis si Vasile Blaga, ca, miercuri, va avea loc prima sedinta a Birourilor Permanente Judetene reunite ale filialelor PDL si PNL.

Democrat-liberalul nu a uitat de conflictul cu liberalii si a tinut ca in discursul sau sa lanseze cateva atacuri subtile la adresa acestora, legate de parteneriatul PNL-PSD pentru guvernarea locala.

"Arestarea lui Bunea Stancu, intradevar, din multe puncte de vedere, a rezolvat, intr-un fel, multe probleme la nivelul coagularii noastre politice impotriva stangii. Va repet, Bunea Stancu este doar varful icebergului, durerea este in jos, pentru ca este un intreg sistem pe care nu il putem invinge decat daca suntem uniti si decat daca ne sustinem la modul real, nu ireal. In aceste conditii, cred ca sunt extraordinar de multe lucruri care ne unesc", a declarat deputatul Nazare.

Alexandru Nazare a mai precizat ca este dispus sa treaca "peste orice fel de orgolii sau orice fel de probleme" pentru ca marele PNL "sa se sudeze cu adevarat la Braila".

Alin CRISTEA

Comentarii

comentariu

About the Author