Published On: joi, Aug 7th, 2014

Mesaj special de la braileanul Chipciu pentru sora sa. Ei i-a dedicat golul din partida cu Aktobe

Share This
Tags

chipciu mesajBraileanul Alexandrul Chipciu a deschis scorul in minutul 3 pentru Steaua in partida cu Aktobe din turul 3 preliminar Champions League. Imediat dupa ce a inscris, Chipciu s-a indreptat catre banca tehnica si cineva din staful tehnici i-a inmanat un tricou.

Fotbalistul i-a dedicat golul din aceasta partida surorii sale, Bianca Chipciu cea care in ziua meciului a implinit varsta de 18 ani. Acesta a ridicat tricoul pe care era scris mesajul "La multi ani Bianca". Dupa meci, Chipciu a declarat faptul ca i-a dedicat golul surorii sale, pentru el fiind una dintre cele mai importante persoane din viata sa.

Bianca Chipciu a terminat in acest an Liceul cu Program Sportiv din Braila si a fost handbalista la junioare a profesorului Alexandru Viorel.

bianca si alex chipciuBianca provine dintr-o familie de sportivi, tatal ei fiind fost fotbalist la Braila, iar fratele ei fotbalist de performanta.

Handbalista joaca pe postul inter stanga si este jucatoare de baza a echipei in care activeaza, medaliata la campionatele nationale, de doua ori vicecampioana nationala la junioare dar si  locul III la aceste competitii.

"Daca va continua cu acest sport, handbalul, cu siguranta va face cariera. Ea se trage dintr-o familie de sportivi, bine inchegata si foarte seriosi", a mai precizat pentru Infobraila, antrenorul Biancai.

Seriozitatea, munca si dorinta de performanta sunt atuurile ei ca si jucatoare, lucruri care o vor ajuta sa ajunga acolo unde isi doreste.

Comentarii

comentariu

About the Author

-