Published On: mar, Aug 19th, 2014

Masina incendiata in comuna Zavoaia. Autoturismul a fost distrus in totalitate

Share This
Tags

masina_incendiataIn noaptea de 15 spre 16 august, la orele 3.50, o localnica a apelat la 112 si a sesizat la Politia orasului Insuratei faptul ca, pe strada Scolii, din satul Dudescu, comuna Zavoaia, este un incendiu la un autoturism, apartinand consateanului S.Ion in varsta de 39 de ani.

Politistii au efectuat cercetarea la fata locului, stabilindu-se ca autoturismul a fost distrus in totalitate.

Incendiu a fost lichidat de pompieri de la Grupa mobila Insuratei, care au stabilit ca si cauza, crearea intentionata sau din culpa a conditiilor de a genera incendiul.

In urma investigatiilor efectuate de politisti s-a stabilit faptul ca incendiul a fost provocat de B.Narcis, de 56 de ani, din comuna Zavoaia, prejudiciul cauzat fiind estimat la valoarea de 6.000 de lei.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere prin incendiere, conform prevederilor Art. 253, alin. 4 din Noul Cod Penal, si a fost prezentat procurorului de caz de la Parchetul de pe langa Judecatoria Insuratei, care, in urma analizarii probatoriului admistrat a dispus masura retineri pe baza de ordonanta a inculpatului, pentru 24 de ore, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva.

Astazi urmeaza ca acesta sa fie prezentat instantei de judecata cu propunerea de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-