Published On: mie, Aug 27th, 2014

Maraton pugilistic, in weekend, la Braila

Share This
Tags

gala de boxClubul Sportiv Municipal organizeaza in la sfarsitul acestei saptamani o serie de manifestari sportive care au ca scop promovarea boxului.

Prima actiune are loc vineri, 29 august, cu incepere de la orele 18.00, la Movila Miresei, acolo unde se vor disputa 8 meciuri. Gala organizata la Movila Miresei ii va avea ca protagonisti pe pugilistii cadeti care se antreneaza pentru a reprezenta CSM Braila la nationalele de cadeti. In cadrul acestei competitii vor urca in ring pubilisti de la Centrul Olimpic Braila, BC Simion Bucuresti dar si sportivii de la CSM Braila, Robert Jitaru, Vlad Sava, Marian Pita si Marian Visan.

Sambata, 30 august, cu incepere de la orele 10.00, sala de antrenament din Carantinei va gazdui o alta gala amicala. Aici isi vor testa nivelul de pregatire, tinerii pugilisti ai clubului brailean.

4 pugilisti braileni alaturi de antrenorul George Pertea vor reprezenta orasul nostru, sambata, la Cupa Onesti, o competitie pe care brailenii au castigat-o si in trecut.

Ultima zi cu box, din Braila, va avea loc duminica, cu incepere de la orele 17.30, cand pe ringul care va fi amplasat in Gradina Mare vor urca toti sportivii invitati la aceasta competitie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-