Published On: mie, Aug 13th, 2014

Luni, 18 august, convocata sedinta extraordinara a Consiliului Judetean Braila. Nechita se pregateste sa preia fraiele institutiei

Share This
Tags

Secretarul Consiliului Judetean, Nicu Filote, a primit miercuri ordinul de suspendare din functie a lui Gheorghe Bunea Stancu, convocand o sedinta extraordinara a CJ in ziua de 18 august, ora 09.00. La ora cand Filote a primit ordinul prefectului, documentul nu ajunsese la Bunea Stancu, asa cum precizeaza legea.

Institutia Prefectului a fost pusa in fata unei situatii la care nu se astepta, fortandu-se astfel legea. Dupa ce prefectul Vasilica Vilcu a semnat ordinul de suspendare a sefului CJ, Gheorghe Bunea Stancu, din functie, primind in cursul zilei de marti sentinta Tribunalului Braila, documentul nu a fost transmis lui Stancu de catre Inspectoratul de Politie al Judetului Braila.

IPJ Braila, prin vocea comisarului sef Mircea Relu Vizitiu, si-a declinat competentele, desi prefectul Vilcu a declarat pentru Infobraila ca a transmis Politiei ordinul pentru a fi dus la domiciliul lui Bunea Stancu, cum se specifica in lege (n.r. Legea nr. 215/2001, art. 71: Ordinul de suspendare se comunica de indata presedintelui de consiliu judetean).

Prefectul a ales in cele din urma ca ordinul sa ajunga la Gheorghe Bunea Stancu prin corespondenta cu confirmare de primire (n.r. Posta Romana).

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-