Published On: joi, Aug 14th, 2014

LIVE TEXT Stancu, la iesire: Daca o sa fie alta incadrare, daca mi se va permite, imi voi relua functia si vor fi date salariile

Share This
Tags

14.05: Stancu, la iesirea din sala de sedinta: "Judecatorul trebuie sa-si faca datoria. Daca o sa fie alt tip de incadrare a mea, sigur imi voi relua (n.r. functia), daca mi se va permite. Atunci, sigur se vor da probabil si salariile. Nu comentez decizia Justitiei".

Sedinta in dosarul lui Bunea Stancu s-a incheiat. Instanta a ramas in pronuntare.

12.20: A reinceput sedinta. Stancu, Mija si Moisiu, insotiti de avocati, au intrat Sala nr. 7 a Curtii de Apel.

12.00: Procurorii DNA au cerut recuzarea judecatoarei din dosarul lui Gheorghe Bunea Stancu. In acest moment, se judeca cererea de recuzare.

11.23: Sedinta este in continuare suspendata. Stancu, Mija si Moisiu pe holurile Curtii de Apel Galati.

10.17: Sedinta s-a suspendat. Judecatoarea a cerut sa se abtina. Cererea i-a fost respinsa. Bunea Stancu, Mija si Moisiu au iesit din camera de consiliu.

10.10: Stancu, Mija si Moisiu au intrat in camera de consiliu.

10:00: Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, asteapta pe holurile Curtii de Apel intrarea in camera de consiliu, unde instanta trebuie sa solutioneze atat contestatiile lui Stancu si Moisiu, cat si pe cea a procurorilor DNA.

Arestat la domiciliu, Bunea Stancu, cere eliberarea sub control judiciar, in timp ce procurorii cer arestarea preventiva a social-democratului.

Pe holul Curtii de Apel Galati, in zone diferite, se afla si vicele suspendat al CJ, Florin Mija, dar si Nicolae Moisiu, sef Achizitii publice din cadrul CJ.

 

Comentarii

comentariu

About the Author