Published On: mie, Aug 6th, 2014

Infrangere in a doua zi de la Universitare pentru ambele echipe de studenti. Elena Voicu evolutie slaba in poarta Romaniei

Share This
Tags

universitareAtat nationala feminina cat si cea masculina, de studenti, au pierdut meciurile din cea de-a doua zi a Campionatului Mondial Universitar.

Echipa antrenata de Paul Mihaila a inregistrat al doilea esec din grupa, la Campionatele Mondiale Universitare, ce se desfasoara in Portugalia, la Guimaraes, scor 28 – 29 cu Spania, la pauza 15-15.

Finalul a fost unul tragic pentru romani, adversarii inscriind in ultima secunda de joc, si castigand partida.

28-28 arata tabela cu doar cateva secunde inainte de fluierul final insa oaspetii au avut o lovitura de la 9 metri marcand fara probleme, mingea trecand pe langa zidul format de romani si surprinzandu-l pe portarul tricolo. Astfel, elevii lui Paul Mihaila sunt la o doua infrangere la acest Campionat

Conform programului, tricolorii vor juca maine ultima partida din grupa, impotriva handbalistilor din Japonia. Partida va incepe la ora 17:00, ora Romaniei, si va avea loc tot in Sala Multiusos Central.

Nationala feminina a pierdut si ea meciul din a doua zi a Campionatului Mondial Universitar, in fata asiaticelor, 24-28. Meciul a fost unul echilibrat, fara diferente mari de scor insa coreencele au preluat conducerea si abia in minutul 24 au reusit sa fie egalate. Mai rapide de fel, asiaticile au preluat din nou conducerea in timp ce romancele au alergat si in a doua repriza dupa egalare, minutul 43, 18-18. O cadere in jocul echipei nationale a facut ca asiaticile sa se distantele pe tabel si sa castige in cele din urma partida, 24-28.

Jucatoarea de la HC Dunarea, Elena Voicu nu a mai avut aceeasi evolutie buna din primul meci de la Universitare.

Ultimul joc din grupa pentru echipa Romaniei are loc miercuri de la ora 19.30 cu echipa Poloniei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-