Published On: mar, Aug 26th, 2014

“Ice Bucket Challenge” a ajuns si la HC Dunarea. Horjea si Perianu au acceptat provocarea. Urmeaza directorul clubului

Share This
Tags

horjea ice bucketFenomenul "Ice Bucket Challenge" a ajuns si in vestiarele echipei de handbal HC Dunarea Braila. Alina Horjea si Gabriela Perianu au fost primele jucatoare care au acceptat provocarea.

"Ice Bucket Challenge" a devenit in aceste zile un adevarat fenomen mondial gratie retelelor de socializare. Odata primita provocarea de a participa la "Ice Bucket Challenge", in 24 de ore fie iti torni o galeata cu apa rece in cap si faci o donatie, lansand, la randul tau, alte provocari. Banii merg spre Asociatia ALS, care lupta impotriva bolii Charcot, cunoscuta si sub numele de boala Lou Gehrig sau scleroza laterala amiotrofica (o boala neurodegenerativa).

Gestul de a-ti turna apa cu gheata in cap este unul care atrage atentia, dar mai important este acela de a face si donatii in cadrul acestei campanii de constientizare asupra sclerozei laterale amiotrofice si de strangere de fonduri pentru cercetatea acestei boli.

Doua jucatoare de la HC Dunarea Braila au acceptat provocarea. Alina Horjea fost nominalizata de handbalista de la Corona Brasov, Nicoleta Tudor in timp ce Gabriela Perianu a fost provocata la "Ice Bucket Challenge" de Andreea Pricopi, tot de la Corona Brasov.

"Am acceptat provocarile voastre Nicoleta Tudor si Andrei Dunarea Braila, iar eu la randul meu provoc pe finuta mea scumpa si draga Daciana Balaban Curtean,viitoarea mea finuta Catalina Cioaric si draga mea prietena Madalina Aldea!!!! Va astept dragele mele sa acceptati provocarea si sa donam banii bineinteles!!!!", a scris Alina Horjea pe un site de socializare.

Daca Horjea a vorbit de donatii, acesta fiind scopul principal al campaniei, Gabriela Perianu si-a provocat prietenii la Ice Bucket Challenge fara sa spuna nimic de strangerea de strangerea de fonduri pentru cercetatea acestei boli.

gabriela perianu"Multumesccc scumpa mea Andreea Pricopi am acceptat provocarea #icebucketchalenge si la randul meu ii provoc pe dragii mei prieteni Cristescu Albert, Alecu Alejandru si Marius Cristian Marchidanu. Aveti 24h", a scris Bebe pe pagina personala de Facebook.

Directorul de la HC Dunarea Braila, Gheorghe Stefan a fost provocat in urma cu cateva zile de directorul de la "U" Cluj, Cosmin Salajan, insa pana in acest moment nu a dat curs "manusii aruncate".

Numeroase celebritati din lumea intreaga, din cele mai diverse domenii, s-au raliat acestei campanii, dand curs provocarilor.

Potrivit New York Times, mai mult de un milion de clipuri au fost postate pe reteaua de socializare Facebook din 1 iunie pana in 13 august, mentionand aceasta campanie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-