Published On: lun, Aug 25th, 2014

HC Dunarea disputa duminica primul meci din noul sezon competitional

Share This
Tags

hc dunarea 2014-2015Sezonul 2014-2015 la handbal debuteaza la sfarsitul acestei saptamani. Campionatul se anunta a fi unul foarte puternic iar asta se datoreaza transferurilor facute de cluburi. In Romania vor evolua in acest an jucatoare importante din Brazilia, Norvegia, Germania, Danemarca, Rusia si multe alte tari. Principalele favorite la titlu sunt HCM Baia Mare si CSM Bucuresti dar podiumul este "atacat" si de alte echipe puternice precum Corona Brasov, Dunarea Braila sau HCM Roman. Totusi, nu vor fi usor de invins nici U Cluj, SCM Craiova sau HC Zalau.

Duminica, Dunarea Braila debuteaza in noul sezon competitional. Cu mare noroc la tragere, brailcencele vor debuta chiar in fata propriilor suporteri, acestia neavand ocazia de a le vedea pe jucatoare in niciun meci amical, in aceasta vara.

Duminica, de la orele 11.00, in Sala Polivalenta, Dunarea Braila, intalneste in primul meci din acest campionat, nou promovata Muresul Tg. Mures. Partida va fi arbitrata de cuplu Gorina Claudiu/Melencu Florin din Dolj.

Prima etapa gazduieste partide interesante. HC Zalau intalneste acasa noua echipa a CSM-ului din Capitala, nou promovata CSM Unirea Slobozia intalneste echipa lui Musi, HCM Ramnicu Valcea. Cu un nou sponsor, "U" Cluj porneste in noul campionat cu un meci acasa, in compania celor de la HCM Roman, in timp ce campioana HCM Baia Mare va face deplasarea in Banie, acolo unde intalneste SCM Craiova, echipa intarita in aceasta vara. Vicecampioana Corona Brasov va avea o deplasare scurta in Ploiesti acolo unde intalneste CSM-ul iar Constanta va debuta cu un meci in deplasare, la Deva.

HC Dunarea pune in vanzare incepand de astazi, biletele pentru meciul de duminica, clubul brailean avand la vanzare si abonamente. Biletul la un meci al Dunarii Braila este de 5 lei iar abonamentele pentru intreg sezonul competitional, incluzand si meciurile internationale, este de 200 de lei.

31.08.14 Dunarea Braila – Muresul

Gorina Claudiu/Melencu Florin-DJ

30.08.14 HC Zalau – CSM Buc 16:30 DIGISPORT

Barbu Adrian/Ciurea Stefan-AG/DJ

31.08.14 Slobozia – Valcea

Marza Sebastian/Nedelea Cristian-CJ

30.08.14 Jolidon Cluj – Roman 12:30 DIGISPORT

Georgescu Adrian/Moldoveanu Mihai-CT

29.08.14 Craiova- Baia Mare 18:00 DIGISPORT

Vasilescu Andrei/Serbu Theodor-B

30.08.14 Ploiesti – Brasov 19:15 DIGISPORT

Doana Georgiana/Gociu Ana Maria-B

31.08.14 Deva – Constanta

Nastase Cristina/Stancu Simona-B/BZ

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-