Published On: Soare, Aug 10th, 2014

HC Dunarea a castigat primul turneu de pregatire. Brailencele au terminat neinvinse amicalele de la Ploiesti

Share This
Tags

hc dunarea brailaVineri si sambata, HC Dunarea Braila a participat la primul turneu de pregatire din aceasta vara. Elevele lui Alexandrina Soare au facut deplasarea la Ploiesti acolo unde au disputat trei meciuri. In prima zi a competitie brailencele au intalnit nou promovata CSM Slobozia, echipa la care joaca din acest an si fosta componenta a Brailei, Ana-Maria Dragut.

Cu toate ca la pauza diferenta pe tabela era de doar un gol, 14-13, in cea de-a doua repriza brailencele si-au revenit si au castigat meciul, scor final 31-27.

Alina Horjea si Ramona Farcau au fost golgheterele Brailei, in primul amical al verii, cu cate 8 reusite. HC Dunarea a facut deplasarea la Ploiesti cu un singur portar, Gabriela Dobre, Elena Voicu fiind plecata cu lotul universitar, iar Lacramioara Stan fiind la recuperare.

Marcatoare in meciul cu Slobozia: Horjea -8, Farcau -8, Moldovan -5, Czeczi -3, Brot -3, Esanu -2, Gheorghe -1, Irimia -1.

Tot vineri, 8 august, HC Dunarea a intalnit HC Activ Ploiesti. Un meci usor pentru brailence care aveau la pauza un avantaj de 11 goluri, 16-5. Apararea perfecta, contraatacurile dar si jocul cu pivotul au fost atuurile brailencelor in cel de-al doilea meci de la Ploiesti, care l-au castigat la scor, 32-15. Alina Czeczi a fost golghetera Brailei, cu 8 reusite iar Nicoleta Safta a fost a doua marcatoarea cu 6 goluri.

Marcatoare in meciul cu Activ Plopeni: Czeczi -8, Safta -6, Moldovan -4, Gheorghe -4, Horjea -3, Brot -3, Irimia -2, Farcau -2.

Sambata, in ultimul meci de la turneu, HC Dunarea a intalnit CSM Ploiesti. Noua echipa condusa de Gheorghe Covaciu s-a dovedit a fi o nuca puternica in prima repriza si a condus la pauza, 16-13.

In a doua repriza Ada Moldovan a condus echipa spre victorie, ea fiind si principala marcatoare din acest meci, 8 goluri. HC Dunarea s-a impus in cele din urma si in fata Ploiestiului, scor final 25-27 si a castigat primul turneu al verii.

Marcatoare in meciul cu CSM Ploiesti: Moldovan -8, Czeczi -6, Farcau -4, Horjea -3, Gheorghe -3, Safta -1, Brot -1, Esanu -1.

In 15 august, HC Dunarea va face deplasare la Bucuresti acolo unde va intalni CSM-ul din capitala, urmand ca in 16-17 august sa participe la un turneu la Valcea alaturi de HCM Rm. Valcea, SCM Craiova si Stiinta Bucuresti.

La sfarsitul lunii august, mai precis pe 23-24, brailencele participa la un turneu international, in Germania, acolo unde va intalni Metz, Nice, Byasen, Bayer Leverkusen si Thuringer.

Rezultatele turneului de la Ploiesti

8 august – HC Dunarea Braila-CSM Slobozia 31-27 (14-13)

8 august – HC Dunarea Braila-HC Activ Plopeni 32-15 (16-5)

9 august – CSM Ploiesti-HC Dunarea Braila 25-27 (16-13)

Comentarii

comentariu

About the Author

-