Published On: mar, Aug 12th, 2014

FOTO Bolidul interlopului “Parnaie din Garii” facut zob cu topoarele de 40 de persoane

Share This
Tags

parnaieConflictele intre gastile de cartier par sa se fi reaprins la Braila, dupa ce in seara de luni, in jurul orei 22.00, autoturismul de lux al interlopului "Parnaie" a fost distrus cu topoare si bate in cartierul Catanga.

"Parnaie din Garii", insotit de "Bulgaru", dar si de alti cunoscuti, membri ai gruparii din cartierul Chercea, au intrat cu doua masini in cartierul vecin, hotarati sa se impuna in fata gastii adverse. In urma cu aproape o luna de zile, spun martorii, o masina a fost incendiata in Catanga, iar piromanii ar face parte din anturajul lui interlopului "Bulgaru".

La doar cateva minute dupa ce au pasit pe teritoriul rivalilor, ca de nicaieri, zeci de persoane (n.r. 30-40 dupa declaratiile martorilor) s-au parnaie2napustit asupra celor doua autoturisme, inarmati cu topoare si bate. Ca prin urechile acului, barbatii au reusit sa iasa din masini si sa scape astfel cu viata.

Unul dintre interlopi a fost ranit la mana, fiind transportat la Spitalul Judetean de Urgenta de fratele sau.

Barbatii din masina au luat-o la fuga, nu inainte de a incerca sa ii sperie pe cei care loveau una dintre masini cu topoarele si batele, tragand 3 focuri de arma in aer.

Pistolul cu bile de cauciuc nu i-a ajutat pe "Parnaie" si prietenii sai, acestia fiind nevoiti sa se ascunda intr-o casa din apropiere, iesind pe strada doar atunci cand au sosit mascatii.

parnaie3In timp ce proprietarul autoturismului "Mercedesc E 270" s-a ascuns intr-o locuinta, cele 30-40 de persoane au facut zob masina, lovind-o in repetate randuri cu topoare, bate si pietre. Rotile masinii au fost taiate, iar geamurile sparte.

parnaie4Cand au auzit sirenele masinilor de Politie si Jandarmerie, atacatarii au luat-o la goana, in case intrand si cei care din fata caselor au vazut intreaga scena. Fiind sigur ca nu li se mai poate intampla nimic, "Parnaie" si prietenii sai au venit la fata locului, gasindu-si masina pe jante. Cea de-a doua masina a fost gasita cu rotile taiate.

Oamenii legii l-au retinut intr-o masina de Politie pe un tanar, care a vazut tot ce s-a intamplat si care nu a apucat sa fuga. Pana la orele diminetii, locuitorii din cartierul Catanga au stat cu frica-n san de teama unei razbunari a celor care au fost la un pas de a fi linsati, insa Jandarmeria a asigurat ordinea si linistea publica pe strazile cartierului.

Politistii efectueaza cercetari pentru stabilirea circumstantelor exacte in care a avut loc conflictul si pentru identificarea atacatorilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-