Published On: mar, Aug 12th, 2014

Festivalul National “Lina Chiralina” a ajuns la cea de-a XIV-a editie. Peste 600 de copii vor urca pe scena din Braila

Share This
Tags

Lina ChiralinaZilele Brailei debuteaza joi, 14 august insa Primaria Municipiului a pregatit brailenilor mai multe evenimente inaintea acestor manifestari.

Miercuri, 13 august, la Cercul Militar Braila, de la orele 14.00 va avea loc un simpozion “Sfintii Martiri Brancoveni in constiinta nationala” iar de la orele 16.30 va avea loc parada portului popular si a formatiilor participante la Festivalul de Folclor pentru Copii “Lina Chiralina” pe traseul Colegiul Edmond Nicolau- Bariera Calarasilor-Calea Calarasilor-Esplanada Dunarii

De la orele 17.00, pe Faleza Dunarii va avea loc cea de-a XIV editie a festivalului National de Muzica Populara "Lina Chiralina".

Vor urca pe scena amplasata pe faleza peste 600 de copii din 14 judete, Hunedoara, Maramures, Prahova, Vaslui, Olt, Vrancea, Bacau, Iasi, Galati, Neamt, Ialomita, Covasna, Dambovita si Braila.

Prima editie a festivalului a avut loc in 2001 atunci ca fost initiat iar din 2012 este concurs national.

Tot miercuri brailenii se vor putea bucura de spectacole in aer liber. De la oirele 17.30 in parcul Monument va avea loc spectacolul “Povestiri de buzunar” sustinut de Teatrul “Vasilache”. De la orele 19.090, in Gradina Publica – Teatrul “Arlechino” din Brasov va pune in scena spectacolul "Ratusca cea urata" iar de la orele 20.00, va avea loc un spectacol de muzica populara.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-