Published On: mie, Aug 13th, 2014

Expozitie foto, partide de sah si spectacole pentru copii, in prima zi de sarbatoare la Braila

Share This
Tags

afis-zilele-brailei-2014-augJoi, 14 august incepe sarbatoare pe malul Dunarii, in periaoda 14-17 avand loc Zilele Brailei. Ca in fiecare an, primaria Municipiului Braila a organizat diferite evenimente in mai multe locatii din Braila.

De miercuri pana duminica, 17 august, braileni iubitori de fotografie vor putea vizita expozitia de arta fotografica realizata de elevii Scolii Populare de Arte “V. Lungu”, din Piata Traian. De asemenea, de joi de la orele 8.00, la Casa “P.S. Goanga”, va avea loc o alta expozitie foto, "Braila de ieri si azi", realizat de Clubul Foto Instant cu fotografii vechi din colectia Directiei Judetene a Arhivelor Statului Braila.

Tot joi, in Parcul Monument vor avea loc partide demonstrative de sah sustinut de copiii de la CS Micul Print. In aceeasi locatie, copiii vor putea viziona doua piese de teatrul. De la orele 16.00 se va pune in scena, de Cercul de Teatru de Papusi “Matrioski” Braila – “De-a scufita rosie” iar de la orele 17.00, cei de la Teatrul de Papusi “Carabus” Braila vor pune in scena piesa “Cei trei purcelusi”

Tot pentru copii va mai avea loc o piesa de teatru, in statiunea Lacu Sarat, de la orele 18.30 cand cei de la Teatrul de Copii si Tineret “Vasilache”  din Botosani vor pune in scena piesa “Povestiri de buzunar

In piateta Lyra, de la orele 10.00 va avea loc premierea cuplurilor care sarbatoresc 50 de ani de casnicie dar si un spectacol de muzica populara sustinut de solistii Casei de Cultura Braila si formatii de dansuri participante la Festivalul “Lina Chiralina”

Stra Mihai Eminescu va gazdui de maine Targul National al Anticarilor si Buchinistilor

si tot aici vor avea loc joi, de la orele 20.00 un concert sustinut de corul Trison al Sc. Populare de Arta dar si un moment de evocare a marelui scriitor brailean Panait Istrati, eveniment la care vor fi invitati Constantin Codrescu, Lucian Chisu, Zamfir Balan si Catalina Buzoianu. Tot pe strada Regala, de la orele 21,30, Teatrul de Umbre "Micul Print" va pune in scena piesa Artevent.

De la orele 21.00, la Biblioteca Judeteana Panait Istrati din Piata Poligon va avea loc evenimentul TMF Nostalgic – Nocturna Catalina Buzoianu.

In Gradina Publica, de la orele 17.00, copiii se vor putea bucura de jocuri specifice varstei lor. De asemena aici va avea loc si un concert sustinut de Fanfara Cazasu dar si o piesa de teatru, “Fata babei si fata mosneagului” pus in scena de Teatrul de Animatie “Bacovia” din Bacau.

Pe Faleza Dunarii, de la orele 17.00 va avea loc Festivalul National de Muzica Populara "Lina Chiralina".

Comentarii

comentariu

About the Author

-