Published On: Soare, Aug 24th, 2014

EXCLUSIV Sedinta CJ de luni, in care Nechita trebuia demis, AMANATA. Consilierii judeteni PDL nu ar fi primit in timp util documentatia

Share This
Tags

cj1Sedinta Consiliului Judetean, care urma sa aiba loc luni, 25 august, A FOST AMANATA, consilierii judeteni PDL reclamand faptul ca documentatia specifica sedintei nu le-a fost transmisa in termenul legal, respectiv 5 zile.

Surse din cadrul CJ au precizat pentru Infobraila ca documentatia (n.r.  denumita mapa consilierului) pentru toti cei 3 alesi locali PDL ar fi fost transmisa consilierului judetean democrat-liberal Gigu Mitache. Totusi, pentru ca nu a fost respectatat procedura legala, sedinta a fost amanata pana la sfarsitul lunii august, cel tarziu 1 septembrie.

Decapitarea liberalului Nechita

17 consilieri judeteni (n.r. grupul PSD, grupul PP-DD si grupul UNPR) ii vor capul liberalului Ovidiu Nechita, cerand eliberarea acestuia din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean. O decizie in acest sens urma sa fie luata in sedinta Consiliului Judetean din data de 25 august.

Vicepresedintele CJ, Ovidiu Nechita, a fost desemnat, in carul sedintei CJ din 18 august, sa exercite trei atributii ale presedintelui Consiliului, prin votul majoritatii PSD-UNPR-PP-DD-PNTCD si Silviu Radu. Atunci, consilierii judeteni PNL si PDL, dar si independentul Marian Capatana, au parasit sala unde se desfasura sedinta, reclamand "abuzul PSD", insa dupa incheierea sedintei Nechita a precizat jurnalistilor ca alesii locali ACL au parasit sala ca urmare a unei "neintelegeri", nu in semn de protest, acestia "fiind de acord cu ce a facut PSD in Consiliul Judetean".

Cei 17 consilieri judeteni propun eliberarea din functie a lui Nechita, "avand in vedere regruparea de forte politice de pe esichierul politic local, ce a condus la stabilirea unei noi majoritati"

Comentarii

comentariu

About the Author