Published On: mar, Aug 5th, 2014

EXCLUSIV Noaptea mintii la Braila! PDL: Nu suntem aliati cu PNL. PNL e cu PSD / PNL: Noi cu PSD n-avem nicio treaba

Share This
Tags

sigla-ACL"Noaptea mintii" pare sa fi cuprins Alianta Crestin Liberala, la nivel local. In timp ce liderul PDL Braila, deputatul Alexandru Nazare, sustine ca PDL nu este aliat cu PNL, liberalii fiind parte a administratiei locale PSD, senatorul Catalin Boboc, presedintele filialei PNL, declara ca liberalii nu au nicio treaba cu social-democratii, nici in plan administrativ, nici politic, desi Alexandru Danaila si Ovidiu Nechita ocupa functiile de viceprimar, respectiv vicepresedinte al Consiliului Judetean.

"Nu suntem aliati cu PNL. Exista interese foarte puternice la Braila pentru ca alianta PNL-PDL sa nu functioneze. Dreapta, la Braila, este condamnata la esec. Ne-am intalnit cu liberalii, la nivelul alesilor locali, dar in Consiliul Local si Consiliul Judetean au votat diferit fata de noi. Nu avem o relatie cu PNL, PNL e cu PSD", a declarat Nazare pentru Infobraila.

nazare poza artAlexandru Nazare a mai adaugat faptul ca desi in marea majoritate a judetelor au existat sedinte comune ale structurilor celor doua partide, la Braila nu a existat o asemenea situatie.

Catalin Boboc 23Contactat telefonic, senatorul Catalin Boboc, liderul liberalilor braileni, ne-a precizat ca "singura problema a Aliantei Crestin Liberale, la Braila, este una de comunicare" si ca "alianta cu PSD s-a rupt in urma cu cateva luni". Liberalul a mentionat ca nu au avut loc intalniri la nivelul conducerii celor doua filialei, existand doar intrevederi intre comisii si alesii locali.

"La Braila, singura problema este cea de comunicare. Nu am avut sedinte comune, insa au existat intalniri pe comisii. A existat o intalnire a comisiei de organizare in teritoriu, unde de la PNL a fost Adrian Radulescu, iar de la PDL, Marian Sirbu, secretarul-general. Noi, alianta cu PSD am rupt-o in urma cu cateva luni. N-avem nicio treaba cu PSD. Alexandru Danaila este viceprimarul Consiliului Local", a spus Catalin Boboc.

Declaratiile celor doi politicieni sunt total diferite, neexistand o colaborare oficiala intre PNL si PDL, la nivel local, desi, marti, cele doua partide au depus la Tribunalul Bucuresti documentele pentru fuziunea prin contopire.

ALIN CRISTEA

Comentarii

comentariu

About the Author