Published On: joi, Aug 7th, 2014

EXCLUSIV Dosarul lui Stancu, in mana procurorului Marius Iacob, adjunctul lui Kovesi. Perchezitii si la domiciliul lui Mija

Share This
Tags

stancu dna cjPatru perchezitii au avut loc la Braila in dosarul in care Ghe. Bunea Stancu este acuzat de abuz in serviciu. Locatiile perchezitiilor au fost sediul CJ Braila si domiciliul sefului CJ, vicepresedintelui CJ-Florin Mija si al lui Nicolae Moisiu, seful Biroului Achizitii publice din cadrul Consiliului Judetean. 

De caz se ocupa procurorul Marius Iacob, adjunctul Laurei Codruta Kovesi, sefa Directiei Nationale Anticoruptie.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) – Serviciul Teritorial Galati au efectuat in aceasta dimineata perchezitii la sediul Consiliului Judetean Braila si la locuinta sefului institutiei, Gheorghe Bunea Stancu, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, in perioada 2009-2010, a unor infractiuni asimilate celor de coruptie, de catre functionari publici, cu functii de conducere in plan local, informeaza DNA intr-un comunicat. 

In sediul CJ se afla presedintele Ghe. Bunea Stancu si vicepresedintele Florin Mija, accesul in institutie fiind restrictionat.

Comentarii

comentariu

About the Author