Published On: mar, Aug 26th, 2014

EXCLUSIV Cum a dat Stancu in cap DNA-ului cu stenogramele. In fata judecatoarei: Intentia mea a fost ca cei din dosar sa nu ia legatura cu mine. Doar familia e importanta

Share This
Tags

stancu netPresedintele suspendat al CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a incercat sa o convinga pe judecatoarea Liliana Chirita de la Tribunalul Galati ca interceptarile DNA dovedesc chiar contrariul solicitarii procurorilor de inlocuire a masurii arestului la domiciliu cu arestul preventiv efectiv.

Judecatoarea a respins solicitarea DNA si a decis ca social-democratul sa ramana in arest la domiciliu.

Stancu a sustinut in fata instantei ca a dorit doar ca toti cei implicati in dosar sa nu intre in legatura cu acesta, fie in mod direct, fie indirect, si ca doar familia sa este importanta in perioada arestului la domiciliu. Presedintele suspendat al CJ i-a spus judecatoarei ca interceptarile DNA sunt dovada clara a faptului ca nu a incalcat conditiile arestului la domiciliu, precizand ca nu a luat legatura cu Vasile Soare, administratorul firmei "Concivia", cercetat penal in stare de libertate in acelasi dosar. 

STENOGRAME:

Sorin Costin (asociatul lui Stancu la "Bursagrirom")-fiul lui Gheorghe Bunea Stancu

S.C: Spune-i sa nu cumva sa faca greseala, ca (…) Sa ia legatura sau sa-i raspunda la telefon sau daca vine la poarta, sa nu-l primeasca pe Vasile, pe Soare.

Fiul:  Da, da, da. Pai fac acuma o lista, cu toti astia de aicea.

 

Tribunalul Galati a respins, marti, cererea procurorilor DNA de arestare preventiva efectiva a presedintelui suspendat al CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu. Procurorii contesta decizia la Curtea de Apel Galati.

Stancu ramane in continuare in arest la domiciliu.

Comentarii

comentariu

About the Author