Published On: mar, Aug 5th, 2014

Eleva de la Cerna, disparuta in urma cu 6 zile, a fost gasita la domiciliul mamei

Share This
Tags

Roxana-Georgiana-NEaguRoxana Georgiana Neagu, in varsta de 15 ani, eleva a Liceului Teoretic "Panait Cerna", a plecat in mod voluntar, marti, 29 iulie, din imobilul unei prietene, in timp ce se afla in vizita, si nu s-a mai intors acasa. Tatal fetei, in varsta de 39 de ani, a sesizat Politia, in aceeasi zi, cu privire la disparitie.

In urma activitatilor specifice desfasurate de politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale-Biroul Urmariri, in ziua de 4 august, la orele 9:00, Roxana Neagu a fost gasita in locuinta mamei sale, din municipiul Braila, si incredintata tatalui ei, care are dreptul de tutore asupra acesteia.

In timp ce era data disparuta, Roxana Georgiana posta pe un site de mai multe mesaje sugerand ca ar fi dezamagita in dragoste, dar dezvaluind si locatia in care se afla, si anume orasul galatean Tecuci. Cu toate acestea, conform Politiei Braila, aceasta a fost gasita in Municipiu, in locuinta mamei sale.

Minora era urmarita la nivel national, intrucat la data de 29 iulie a plecat in mod voluntar de la domiciliul unei prietene, unde se afla in vizita, si nu s-a mai intors.

Din audieri a rezultat ca, in perioada cat a lipsit de acasa, cea in cauza nu a fost victima niciunei infractiuni si nici nu a comis fapte de natura penala.

Politistii au solicitat revocarea masurii urmaririi la nivel national.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-