Published On: joi, Aug 7th, 2014

Dupa ce au baut impreuna, doi braileni s-au luat la bataile. Unul dintre ei, a decedat la spital

Share This
Tags

ucis in bataie fotoDupa ce au baut impreuna la barul din sat, doi braileni din comuna Zavoaia s-au luat la bataie. Conform politiei Braila, C. Viorel l-a lovit cu pumnul in zona fetei pe G. Dragos iar acesta a cazut pe asfalt si s-a lovit la cap. Victima a fost transportata la UPU Braila fiind mutat ulterior la Spitalul Judetean Galati unde a fost supus unei interventii chirurgicale.

In dimineata zilei de 6 august, personalul medical din cadrul Spitalului Judetean Galati a sesizat la I.P.J. Braila faptul ca pacientul G.Dragos de 28 de ani, internat in aceasta unitate intrucat suferise leziuni produse prin agresiune, a decedat.

In urma necropsiei cadavrului, efectuata in aceeasi zi, la morga Serviciului Judetean de Medicina Legala Galati, s-a concluzionat ca moartea a fost violenta si ca a survenit in urma mai multor leziuni suferite la cap.

Prin urmare, in cauza a fost constituit un colectiv de politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Braila, care, sub coordonarea procurorului criminalist de la Parchetul de pe langa Tribunalul Braila, a stabilit urmatoarele:

In seara de 2 august, in jurul orelor 22:00, pe raza comunei Zavoaia, pe fondul consumului de bauturi alcoolice, intre victima si C.Viorel in varsta de 28 de ani, din municipiul Braila, a avut loc un conflict spontan, pe timpul caruia acesta din urma l-a lovit pe celalalt cu pumnul in zona fetei. In urma loviturilor primite, victima s-a dezechilibrat si a cazut pe asfalt, lovindu-se la cap.

Imediat dupa agresiune, aceasta a fost transportata la U.P.U. Braila, pentru ingrijiri medicale, si, in aceeasi noapte, a fost transferata la Spitalul Judetean Galati, unde a fost supus unei interventii chirurgicale.    

La acea data, agresiunea a fost semnalata la Politie, prin apel 112, de catre fratele victimei.

Initial, fapta a fost incadrata juridic in infractiunea de lovire sau alte violenta, insa, ulterior, procurorul de caz a dispus, prin ordonanta, schimbarea acesteia in infractiunea de loviri sau vatamari cauzatoare de moarte.

Fata de agresor a fost luata masura retinerii pe baza de ordonanta, pe o perioada de 24 de ore, urmand ca astazi sa fie prezentat Tribunalului Braila, cu propunere de arestare preventiva, pentru infractiunea mentionata.

Comentarii

comentariu

About the Author

-