Published On: mie, Aug 20th, 2014

Doua tinere din Braila, spaima Constantei si Galatiului

Share This
Tags

BaniDupa ce au comis mai multe infractiuni pe plajele de la malul marii, sustragand mai multe bunuri si sume de bani, fiind date in urmarire de politistii constanteni, doua brailence s-au dus in Galati unde au actionat la fel.

O adolescenta din Braila in varsta de 13 ani si o alta braileanca in varsta de 28 de ani au fost suprinse in timp ce furau 8400 de lei, dintr-o societate comerciala din comuna Liesti, Judetul Galati. Brailencele au fost prinse chiar de angajatul societatii comerciale care a sunat imediat la politie.

Politistii s-au deplasat la fata locului si au identificat persoanele in cauza ca fiind o minora de 13 ani si o femeie de 28 ani, ambele din municipiul Braila. Efectuând verificari in bazele de date, politistii au stabilit ca minora era data in urmarire generala de politistii constanteni, de la inceputul lunii august. Cercetarile sunt continuate de catre politisti sub aspectul savârsirii infractiunii de furt calificat

Cele doua brailence erau cautate de politia din Constanta dupa ce acestea au sustras mai multe bunuri de pe malul marii. Adolescenta de 13 ani risca sa ajunga intr-un centru de reeducare minori.

Comentarii

comentariu

About the Author

-