Published On: vin, Aug 1st, 2014

Discutii pe dreapta. Petrica Popa (PNL) catre Silviu Radu: Nu-i asa ca sunteti lubrifiantul Aliantei PNL-PDL?

Share This
Tags

silviuDiscutii cu subinteles despre mecanisme si lubrifianti intre doi politicieni de dreapta din Braila, un fruntas liberal si un consilier judetean, fost membru PDL.

Pornind de la intalnirea dintre consilierii locali PDL, Simona Draghincescu si Marian Fusea, cu viceprimarul liberal Alexandru Danaila, dezvaluita de ziarul Infobraila, Petrica Popa, membru al Biroului Permanent Teritorial al PNL, l-a intrebat pe consilierul judetean Silviu Rada daca nu acesta este lubrifiantul unui anume mecanism, facand referire la alianta PNL-PDL in plan local.

"Orice mechanism efficient impune un calcul ingineresc (vai ce prostie am scris!)Daca ai piese bune la dispozitie iti mai trebuie un singur lucru:LUBRIFIANTUL.Nu-i asa ,domnule Radu Silviu, ca dumneavoastra sunteti acel lubrifiant?", a precizat pe o retea de socializare liberalul.

popa petricaRaspunsul fostului secretar general al PDL Braila nu a intarziat. Radu i-a transmis lui Petrica Popa ca daca facea referire la "mecanismul de buna functionare a dreptei la Braila", atunci ceea ce lipseste este "cureaua de transmisie" si nu "piese sau lubrifianti".

Liberalul Popa a tinut sa ii aduca aminte consilierului judetean ca PD si PNL au avut "curea de transmise", insa aceasta s-a rupt atunci cand cele doua partide s-au aliat cu PSD, dar si ca atunci cand "lubrifiantul se pierde pe la garnituri, mecanismul se gripeaza", concluzionand ca pe plan local, "nu rotile dintate au gripat mecanismul, ci lubrifiantul".

Ultima remarca a lui Silivu Radu a fost un sfat pentru Petrica Popa si anume "schimbarea garniturilor pentru a nu mai pierde lubrifianti".

Comentarii

comentariu

About the Author

-