Published On: vin, Aug 1st, 2014

Directorul CSM Braila, Marian Neta, posibil consilier local

Share This
Tags

Marian-NetaDupa ce cei doi consilieri locali ai PUER, Dan Paun si Paul Cretu, au anuntat in plenul Consiliului Local Municipal ca vor activa ca si alesi locali independenti, dupa ce partidul a caror membrii erau a fuzionat prin absorbtie cu PER, fiind radiat astfel din regoistrul partidelor, un membru al PNL si unul al PSD ar putea sa ii inlocuiasca in "mini-parlamentul local".

Astfel, Viorel Teleac (PNL) si Marian Neta (PSD), director al Clubului Sportiv Municipal Braila, ar putea deveni consilieri locali, in cazul in care se va decide ca Paun si Cretu sa paraseasca Consiliul Local.

Profesorul Marian Neta a fost instalat in functia de director al Clubului Sportiv Municipal in aprilie 2013, dupa ce Dumitru Blanaru si-a inaintat demisia din aceasta functie.

Marian Neta a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii “Dunarea de Jos” din Galati, specializarea fotbal, in anul 1974. In anul 2007 a terminat masterul in capacitate administrativa locala si europeana. Experienta sa manageriala este redata si de cei 11 ani in care a fost director al Liceului Panait Cerna, iar timp de doi ani a fost director al CF Braila.

Detasat in aprile 2013 la Clubul Sportiv Municipal, profesorul Marian Neta a promovat examenul de titularizare pe care l-a sustinut la sediul Ministerului Tineretului si Sportului in luna iulie 2013.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-