Published On: mar, Aug 5th, 2014

Debut cu victorie la Universitare pentru nationala feminina. Baietii au pierdut in fata Braziliei

Share This
Tags

nationala universitara baietiLuni, in Portugalia a avut loc prima etapa a Campionatului Mondial Universitar. Pentru prima oara Romania are echipe atat la feminin cat si la masculin. Daca la fete ne-am obisnuit sa avem medalii, baietii nu au inceput cu dreptul acest campionat.

Nationala masculina a Romaniei a pierdut primul meci de la Universitare, 29-33 in fata Braziliei. Elevii lui Paul Mihaila vor intalni marti, 5 august, de la orele 16.00, nationala Spaniei.

Echipa feminina a studentelor a debutat cu victorie in noua editie a Campionatului Mondial Universitar, castigand in fata Uruguayului cu 32-15.

Elena Voicu CMUElena Voicu, portarul de la HC Dunarea si singura jucatoare din Braila care face parte din lotul universitar a stat intre buturile portii avand mai multe interventii dar si lansand cateva contraatacuri finalizate de coechipierele ei cu gol. Astazi, nationala feminina va juca de la orele 19.30 cu reprezentativa din Koreea.

Romania – Uruguay 32 – 15 (13-6)

Romania: Alexandra Oana Andrei (fosta Gogorita) 10 goluri, Carmen Selaru (fosta Ilie) 5, Ana Maria Apipie 4, Georgiana Bratulescu, Florina Turcas si Andreea Adespii Molnar si Andreea Ivan (fosta Antoce), toate cate 3, Laura Leahu 1

Comentarii

comentariu

About the Author

-