Published On: mar, Aug 5th, 2014

Danaila (PNL): De ce PDL n-ar accepta relatia PNL cu PSD, daca PDL-istii se intalnesc cu noi? Momentul demisie trebuie stabilit…

Share This
Tags

Alexandru Danaila netViceprimarul liberal al Brailei, Alexandru Danaila, de asemenea lider al Organizatiei Municipale a PNL, a declarat, in exclusivitate pentru Infobraila, ca s-a gandit la demisia din functia pe care o ocupa in administratia locala, insa a precizat ca "momentul demisiei trebuie stabilit de partid".

"Eu nu am ajuns aici pentru ca sunt eu Alexandru Danaila, unul destept, frumos si nemaiintalnit. Putea orice consilier sa ocupa aceasta functie, eu am ajuns aici sustinut de partid. Pana cand in interiorul partidului nu se va lua o decizie in acest sens cu siguranta nu voi demisiona", ne-a spus Danaila.

Alexandru Danaila considera ca relatia PNL cu PSD este "strict administrativa", adaugand ca nu intelege de ce democrat-liberali braileni nu ar accepta aceasta situatie, tinand cont de faptul ca filialele locale PDL si PNL au avut deja o serie de intalniri oficiale.

Comentarii

comentariu

About the Author