Published On: joi, Aug 14th, 2014

Curtea de Apel a decis ca Stancu sa ramana arestat la domiciliu

Share This
Tags

16:40: Curtea de Apel Galati a decis ca Gheorghe Bunea Stancu sa ramana in arest la domiciliu. Moisiu ramane in libertate, mentinandu-se decizia de eliberare sub control judiciar. Vicele CJ suspendat, Florin Mija, care nu a contestat decizia Tribunalului, ramane si el in arest la domiciliu.

"În dosarul Curţii de Apel Galaţi nr. 5258/121/2012 prin încheierea de şedinţă din data de 14 august 2014 s-au respins ca nefondate contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Galaţi, inculpatul Gheorghe Bunea Stancu şi inculpatul Moisiu Nicolae împotriva încheierii de şedinţă din 08.08.2014 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Galaţi în dosarul nr. 5258/121/2014"

14.05: Stancu, la iesirea din sala de sedinta: "Judecatorul trebuie sa-si faca datoria. Daca o sa fie alt tip de incadrare a mea, sigur imi voi relua (n.r. functia), daca mi se va permite. Atunci, sigur se vor da probabil si salariile. Nu comentez decizia Justitiei".

Sedinta in dosarul lui Bunea Stancu s-a incheiat. Instanta a ramas in pronuntare.

12.20: A reinceput sedinta. Stancu, Mija si Moisiu, insotiti de avocati, au intrat Sala nr. 7 a Curtii de Apel.

12.00: Procurorii DNA au cerut recuzarea judecatoarei din dosarul lui Gheorghe Bunea Stancu. In acest moment, se judeca cererea de recuzare.

11.23: Sedinta este in continuare suspendata. Stancu, Mija si Moisiu pe holurile Curtii de Apel Galati.

10.17: Sedinta s-a suspendat. Judecatoarea a cerut sa se abtina. Cererea i-a fost respinsa. Bunea Stancu, Mija si Moisiu au iesit din camera de consiliu.

10.10: Stancu, Mija si Moisiu au intrat in camera de consiliu.

10:00: Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, asteapta pe holurile Curtii de Apel intrarea in camera de consiliu, unde instanta trebuie sa solutioneze atat contestatiile lui Stancu si Moisiu, cat si pe cea a procurorilor DNA.

Arestat la domiciliu, Bunea Stancu, cere eliberarea sub control judiciar, in timp ce procurorii cer arestarea preventiva a social-democratului.

Pe holul Curtii de Apel Galati, in zone diferite, se afla si vicele suspendat al CJ, Florin Mija, dar si Nicolae Moisiu, sef Achizitii publice din cadrul CJ.

Comentarii

comentariu

About the Author