Published On: vin, Aug 15th, 2014

Carligea, ne cam aburesti!

Share This
Tags

Cand viclenia se contopeste cu cinismul abject, nu putem sta nepasatori, admirand un politruc nereusit, care se infatiseaza, cu ochi mari si voce groasa, drept un apostol al corectitudinii politice.

Unde a fost Carligea pana acum? Intr-o caverna a nesimtirii, de unde a scos vitejeste capul chiar in ziua cand Curtea de Apel Galati a decis ca Bunea Stancu sa ramana in arest la domiciliu.

Trebuie sa stiti un lucru, care este fara echivoc. Daca Bunea Stancu era eliberat, aceasta cutra a politicii brailene, uita sa ii mai ceara demisia, nimeni nu ii mai auzea pretiosul glascior.

Pentru cei care nu vad in persoana lui Carligea un farseur esuat, ramane o singura intrebare: Unde a fost Carligea pana acum?
 

Dupa declaratia din ziua in care s-a decis definitiv ca Stancu sa ramana in arest preventiv la domiciliu, Carligea ramane doar un perfid, un viclean, un prefacut, unul dintre politrucii care ar trebui sa ne provoace scarba si dezgust.

De la inaltimea milioanelor din conturi pentru Carligea este usor, poate chiar si placut, sa scuipe in ochi orice brailean, caci asta a facut. Nu a facut decat sa se comporte exact ca o femeie usoara, declaratia sa fiind un festin al desfranarii politice.

Florin Carligea, presedinte Organizatia Municipala PDL Braila: "Parerea mea este ca ar trebui sa se dea departe de la conducerea Consiliului Judetean, adica sa-si dea demisia!"

Asa, putem fi de acord, dar unde a fost Carligea pana acum?

Comentarii

comentariu

About the Author