Published On: lun, Aug 11th, 2014

Braileni, e marea voastra incercare!

Share This
Tags

Bunea Stancu a cazut, prabusindu-se sub povara unui mecanism subversiv si arbitrar, hranit, timp de un deceniu, din autocratismul generat propriile ambitii si din neputinta abjecta a celor care au intruchipat opozitia.

Cloaca de politicieni care, ani de-a randul, a mimat infierarea mecanismului dirijat de Stancu jubileaza, batjocorind o izbanda a brailenilor carora nimeni nu le-a putut inchide gura, insa care au fost izbiti brutal de traiul intr-un spatiu ingradit, in care opiniile le-au fost rapuse de tupeu si nemernicie.

Braileni, nu stati impasibili, absorbiti de pravalirea baronului, ci tintuiti-va privirea spre scena politica, analizati-l pe fiecare ins in parte, pe care l-ati votat sau nu, pentru ca mai tarziu sa nu fiti nevoiti sa duceti din nou o lupta contra obrazniciei si ticalosiei.

Datoria oricarui brailean onest nu este aceea de a ciocni cupe de sampanie, urandu-i "La multi ani!" lui Bunea Stancu, ci de a nu mai lasa vreun politician sa se transforme in Bunea Stancu. Si credeti-ma ca sunt multi care v-ar putea face sa va fie dor de Stancu! 

E marea voastra incercare!

ALIN CRISTEA

Comentarii

comentariu

About the Author