Published On: lun, Aug 25th, 2014

Brailean disparut de la domiciliu: 37 de ani, tatuaj cu “Lucica”, tricou Armani si ceas auriu

Share This
Tags

disparut_neagu radu gabrielUn brailean a fost dat disparut de la domiciliu de catre concubina acestuia. Duminica, 24 august, la orele 8:30, C.Nicoleta in varsta de 38 de ani, din municipiul Braila, a sesizat la sediul IPJ Braila faptul ca de sambata, de la orele 9:00, concubinul ei, Neagu Radu-Gabriel, in varsta de 37 de ani, a disparut de la domiciliu.

Din primele cercetari efectuate de politisti a rezultat ca acesta a plecat in mod voluntar de la domiciliul concubinei sale si nu a mai revenit, are asupra sa cartea de identitate si un telefon mobil, care este inchis.

Acesta nu sufera de boli psihice, insa urmeaza tratament medicamentos, avand afectiuni cardiace.

Politistii de la Biroul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale au solicitat urmarirea acestuia la nivel national.

Semnalmente: inaltime 165 cm, constitutie robusta, par brunet, tuns scurt, ochii caprui, avand trei tatuaje pe umarul drept, pe partea dreapta a pieptului si pe spate, iar pe mana stanga, in partea interioara, altul cu inscriptia „LUCICA”.

Imbracaminte si incaltaminte la data disparitiei: pantalon blue-jeans, trei sferturi, pantofi sport albi, tricou negru, cu inscriptia „ARMANI”, la mana purta un ceas auriu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-