Published On: Soare, Aug 10th, 2014

Boxul brailean are medalie la Campionatele Nationale. Marian Pita medaliat cu bronz la prima competitie de la seniori

Share This
Tags

marian pitaBoxul brailean aduce o noua medalie acasa. Pugilistul Marian Pita, antrenat de George Pertea si Gigi Moise a terminat pe locul 3 la Campionatul National de seniori care a avut loc la Piatra Neamt.

In meciul pentru medalia de bronz, Pita l-a intalnit pe Irinel Olaru de la CSM Bacau, fiind invins cu 2-1. Pita a boxat la categoria 69 de kg, si cu toate ca s-a vazut lipsa de experienta, braileanul a lasat o impresie frumoasa la Piatra Neamt, fiind vazut de specialisti ca un viitor campion national.

Marian Visan, un alt pugilist brailean a fost eliminat inca din primul tur si a ramas fara medalie.

La acest eveniment au fost prezenti peste 150 de persoane printre care s-au numarat boxeri cu rezultate dintre cele mai bune pe plan national si international ca Bogdan Juratoni, Vasile Nistor, Alexandru Cucireanu, delegati antrenori emeriti si maestri ai sportului ca Relu Auras, Napoleon Bonaparte Gheorghe, Marian Simion, arbitri internationali AIBA si EABA, reprezentanti ai Federatiei Romane de Box, Valetin Vrinceanu – antrenor federal; Vasile Citea – vicepresedinte F.R.Box, presedintele Colegiului Central al Arbitrilor; Francisc Vastag – vicepresedinte F.R.Box; Alec Nastac – membru F.R.Box dar si multi altii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-